Senaste Inlägg

Melissa Horn

"Där går någon för att bara vara utan att förklara, varför kärleken tar skada när man älskar med varandra, på ett sätt som bara någon kan.
Långa nätter"..
Melissa Horn spelas från högtalarna och det kan verkligen avsluta en toppen dag.
Mina fina saknade sötnosar på jobbet kom tillbaka efter sommarferien, och jag har bytt till småbarnsavdelningen den här veckan..vilket kankse låter väldigt slapp, men det är det inte. Massa skrik, lek och massa busigheter. Det ända som är jobbigt är när barnen sover mellan tolv halv ett tiden, fram till halv tre. Vad gör man då?
Vi sitter då två vuxna på vardera avdelning och passar. De andra är ute?
Jo, man gör inte så mycket. Vilar!
Gillar't.

Denna dag har också vart äventyrlig. Jag och mimie har åkt tåg, vet inte vart vi vart?
Moss? Ski? Oslo? No one knows.

Imorgon får vi nycklar till lägenheten, eller ja, iaf till förrådet så vi kan börja packa. Ska bli så himla nice och komma till nya lägenheten.
Andreas kommer hit också 13 Augusti och stannar till måndag.
Saknar den grabben enormt.


Jag ska ta och bestämma mig och hemfärd imorgon. Ska jag hem till Kumla i helgen eller inte?
Är som sagt en fest som är eftertalad och efterlängtad?




Puss

Im alive

Jag lever. Jag ær på jobbet och jag klarade resan mycket bra.
Italien var underbart.
Tænker inte gå in mer på det.

Nu sitter jag på jobbet och har precis avslutat en god middag som Emil lagade før ett x-antal veckor sedan, som jag tinade upp och æter på. Vældigt god. Han ær bra på laga mat han. Han ær dock saknad av alla hær på jobbet, och alla barn tror att han fortfarande ær Emil i Lønneberga så han ær hemma dær, eller att han ær på semester.
Det tar hårt att sæga till en tjej som ær kær i honom att han inte kommer tillbaka. Haha. Barn barn...

Semestern har varit hela toppen och jag ångrar ingenting utav den.

Och, jag kan før en gång skulle sæga att jag ælskar olso-livet!
Allt har fått ett ljus.
Vi har hittat en lægehet som vi ska flytta in i om några veckor. 15 augusti står vi som ægare på en hyreslægenhet på Grunneløkka (ett fint og bra område), två sovrum (plus ett pyttelitet sovrum), fullt møblerat, diskmaskin, tvættmaskin, torktummlrare, jag har dubbelsæng i mitt rum, två stora garderober, balkong, ett stort matbord, internet, kabel tv, ip telefon så jag kan ringa gratis till alla hemtelefoner i hela værden, och sist men inte minst... TAKTERRAS SOM LIGGER PRECIS UTANFØR VÅRT FØNSTER.
Det ær så jævla fint så man anar inte.
Jag ska dit igen på torsdag och skriva kontrakt, då tænker ja ta med kameran så ni kan få se.
Rena lyxen, om man jæmfør dær vi bor nu. Høhø.
Jag ær verkligen vråååålglad.
Nu kommer jag stanna hær hela mitt liv kænns de som (okej, dær tog jag i lite)


Nu har jag 7 minuter kvar av min rast. Och førresten ær vi 13 barn på hela dagiset. Vi brukar vara runt 50!
Det ær ganska trist och man gør inte så mycket. Så jag tænkte gå och ta lite glass som ett barn sparat, sen går jag ut och leker med de fantastiska liven?
Puss och kram, klem og kos

to ukes ferie

i Fredags kom jag hem från Norge, lite mer irriterad än vad jag trodde. Vi hade problem med bussen såklart så vi kom hem senare än beräknat. Men kvällen blev mycket bättre när vi fick trevligt sällskap hem och avslutades med grillat, goda drinkar, och som sagt, trevligt sällskap.

Lördagsförmiddagen spenderades med Camilla, Harge och Åsbro.
Framåt kvällen blev de utgång. Frimis stod på schemat och jag kan väl bara säga att de har vart roligare att gå ut. Men kvällen avslutades mycket bra och de blev övernattning i Örebro.

Veckan har vart mycket bra. Träffat nästan alla jag vill träffa.
Har bara kopplat av hemma. Och när jag är här hemma i Kumla och bara kopplar av inser jag hur myckt jag jobbar i Norge. Jag säger inte att de är jobbigt att jobba så mycket som jag gör, men när jag väl får chansen att vila ut, så tar jag gärna den. Och de är då jag inser att de är viktigt att koppla av ibland.
Har varit så sliten hela veckan, dels tror jag är för att jag har lämnat stressen på andra håll. Jag tänker inte lika mycket på det här med lägenhet tex. - Denna vecka har jag blivit en livsnjutare!

Och en livsnjutare ska jag fortsätta att vara. Klockan 3 inatt åke jag och min far till Skavsta flygplats för att jag nervöst och skräckslagen ska försöka ta mig på rätt plan, i rätt tid, hitta en plats.. HELT SJÄLV!
Nu vet jag också att jag kommer ha huvudvärk i säkert tre dagar varav att jag spänner mig så mycket under själva flygningen. Im scared.
Men när jag väl är framme i Venedig hoppas jag att Emma och David står och tar emot mig med sina öppna armar, annars kommer de skapa en liten panikkänsla.
Men men, jag kommer iaf utomlands.

De ska bli så skönt att lämna allt ännu mer, lämna alla tankar, funderingar och problem. Bara njuta.
Så jag får passa på nu att irritera mig över hur dåligt en person har betett sig, trodde inte så om just denna person. Men de är fine, alright - du kan bara dra! :)
...för snart är det försent


(jag kan flyga, jag är inte rädd...jag kan flyga, jag är inte rädd...jag kan flyga, jag är inte rädd...)
BULLSHIT

Svealand igen

Imorgon är det endast en dag kvar i barnehagen innan jag åker till Kumla.
Har vart en häktisgt vecka varav jag har bytt avdelning på jobbet, och vi saknar lite av personalen så det har blitt ganska mycket skrik och stress. På fredag är det bara 13 barn på hela dagiset. Då jag ska passa på 7 storebarn. Det klarar jag?!
Sen avpasserar jag och går klockan 12 för att hinna med bussen hem vid 13.
Jag har redan packat väskan, fick låna Johns stora, för min blev för liten för all dessa kläder som jag har med hem. Jag tänker sån, jag är hemma i Sverige i en vecka, plus att jag ska till Italien efteråt.
Garderoben är tom här hemma- Hujedamig. Allt är nedpackat.

Lägenheten vi var på visning på, var väldigt fin och allt såg bra ut. Saken var bara den att vi inte fick någon conection med hyresvärden så jag tyckte att vi kände oss som små osynliga småbarn.
Tyckte de var bättre att köpa glass från "Hjem-is bilen" och moffa glass. Och de gjorde vi!
Men vi ger inte upp, eller rättare sagt, vi måste ha tag i en lägenhet...

Idag åkte jag och John till lillehammer, bara för att. August är hemma och är sjukl, och jag vill alltid ha någon att göra. Jag kände för sällskapsspel!
Så vi drog till ett stort shoppingsenter där och gick i butiker, åt på Dollydimpels och sen gick in i en liten leksaksbutik för att hitta ett spel.- Vi fann ett spel, sån 6 spel i 1. Så nu har vi lite att göra med.
(fick dock med mig nya vita converse-skor hem!!!)


Nu blir det att spara och publicera,
godnatt pretty dudes