Senaste Inlägg

välkommen år 2009

Nu sitter man här och funderar över vad man gjorde under 2008. Allt har gott så fort. Man har hunnit med både positiva saker, men samtigit mycket negativt. Förlorat vänner, skaffat nya. Bakat kaka, ätita kakan. Gått upp i vikt, gått ner i vikt. Gråtit och skrattat. Motionerat och inte motionerat. Hittat nya musik. Har varit glad samtidigt som man varit ledsen. Har druckit alkohol och druckit vatten.
Så, vad ska man säga, jag hoppas att 2009 kommer bli mycket bättre.

Om en stund får jag finbesök, eller fint och fint, några kompisar kommer över så vi ska käka lite. Det blir potatisgratäng med fläskfile och BIANÄS (jag kan verklingen inte stava till den såsen) i stora las. Jag älskar den såsen. Kan ätas till allt.

Jag ser fram imot en bra nyårsafton med vänner och bekanta. Inte som förra året. Det sög.
Nu ska jag gå och göra mig en nyårsaftons drink till bror plus hans tjej.

Thank yooooooooou
M

nytt år, nya möjligheter

Julen var vi här i Kumla, som alltid. Det var trevligt med mycket mat och barna-skrik. Lillkussen var såklart med att fira sin första julafton. Och jag försökte lära henne att gå, men det gick inte som planerat.
Det som jag öppnade i mitt paket var en lapp där det stod att presenten kunde hämtas i gargaget. Det var en 37 tums tv. Ska inte klaga om man jämför med den som jag hade innan.
Korgen i fredags. Inte så kul som jag trodde. Tiden stod stilla-Inte alls kul.

Nyår på onsdag. Vad ska man säga om den dagen?
hrmf.

Jag ser fram imot fredagen. Då ska nämligen jag, Camilla, Hanna, Erika åka upp (eller ner?) till Stockholm då vi ska bli sminkade och fixade av en make-upp artist och ta modellbilder. Vem kan klaga på att inte bli snygg en gång i livet? HA :D


chill out!

Vi håller oss till planen

Det är alltid bäst att göra det. Nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och sneglar på hennes favorit program, Prison Break. Det är det som bjuds ikväll, pappa ligger i mitt rum och snarkar i 304593059039 decibell så för mig blir det att sova i hans säng. oh yeah, som jag gjorde när jag var ett litet barn.
Nu har jag varit i Adolfsberg hos Lisa med Mikaela för att hämta min väska som försvann under lördagskvällen. Vet inte hur och vart och när den försvann, men rätt var det var så var den borta. Annars var det ändå en lyckad kväll :)

Imorgon är det dagen före doppardagen som man brukar säga. Då blir det julbord här hemma på Gränsgatan med familjen och Linda. Julgrogg står högst upp på listan när det är den 23. Allt ska vara som de brukar. Jag gillar traditioner.

Nu ska jag gå och äta godis tills jag spyr och svimmar och sover i två veckor,
tjingeling

registreringen, check

Tackar som frågar!
För några minuter sedan kom Ronny och Eva förbi här för att registrera oss för resningen som är om 19 dagar. Jag kan knappt bärga mig.
Snart ska jag dra mig till Mikaela där det blir fix inför kvällen, då vi ska på maskerad i Brändåsen hos Rosén och Bolinder. Det kommer bli kanon.
Imorgon kommer jag att tillbringa min dag i Hallsberg där det kommer att bli julklappsutdelning med Kenneth.



knäpp första ölen
knäpp två
knäpp fler
fortsätt så..
GULD

Vem äger världens dyraste elgitarr?

Ja, det kan man fundera på!
Whatever så ska jag berätta om min goa partyfyllda helg. Efter skolan klockan 13 bar det iväg hem där pappa satt med sina gubbar och förfesta. Då var det bara att sätta igång att korka upp. -men dock inte för mig för jag och tjejerna skulle in till lager 157 och handla lite smått och gått, så jag fick så klart köra.
När plånboken var tom så åkte vi hem och fixa oss, skulle nämligen ut på klaras.
Och ja må säga att det blev en riktigt lyckad kväll i Örebro. Mycket trevligt folk med mycket trevliga danslåtar.
Det var länge sen jag fick i mig så mycket, men det tycker jag att jag är värd, Ha!
Lördagen vaknade man bakfull och hela dagen gick åt att bara ta det lungt och tycka allmänt synd om mig själv.
Middag bjöd familjen Svärd på. Antrikote och potatisgratäng. Oj oj oj det satte smack på smaklökarna må jag säga!
La mig väldigt tidigt i mitt ensamma hus på lördagskvällen.
Söndagen tillbringades i Marieberg igen med Nathalie, och det jag köpte var örhängen och Mcdonalds.

Alla söndagar ser lika dana ut för mig. Vaknar, gör eventuellt något, äter kvällsmat med familjer och åker iväg och jobbar.
Nu väntar jag bara på att maten ska serveras och sedan ska jag dra till jobbet där jag ska damma, damsuga och göra fint på SVärme i Kumla. Men ska inte klaga, alltid bra att få in lite extra pengar på kontot varje månad.

Imorgon är det sovmorgon, eller jag vet inte ens om jag ska till skolan. Har en lektion, samhäll klockan 13-14 och det känns meningslöst att åka till hallsberg för att fortstta min uppsats om barnmisshandel.

Nu är det dags för Truman Show (som visades igår)
Tack för kaffet!

Hej och hå

Back on track!
Nu har jag raderat massa onödiga bloggar som aldrig lästes, och denna kommer säkert inte läsas så mycket heller. Men varje gång jag skapar en ny känns det som den kommer bli den bästa. Anyway.
Det har varit ännu en helg som blivit avklarad. Inte gjort så mycket. Jobbade i fredags och sedan bar det hem till tv:n. Lördagen tillbringade jag med min mamma i Marieberg och sedan i Hallsberg på kvällen.
Nu är praktiken slut och skolan ska hoppa igång, visst, inte så många dagar kvar men det känns helt och hållet förjävligt.
Jag bara kan drömma mig bort till onsdagarna med 4 timmar håltimme. Hallelujha.

Nu har jag äntligen bestämmt mig. Jag ska göra en att-göra-innan-man-blir-gammal-lista då jag ska skriva ner det jag vill göra, det mina mål här i livet är. Listan kommer aldrig ta slut. Problemet är att jag vill göra så mycket saker, men jag tar aldrig tag i det. Jag tänker alltid 'jag gör det någon annan dag'. Men nu ska det bli ändring!

Nu ska jag vara en god vän och traska över till Lina och Mattias och titta in deras nya lägenhet. Nice!



Hej och hå -vad det går mellan pattar och lår.
Tack för kaffet!