Senaste Inlägg

Hard work work work

Igår var det grillmys hemma hos Frida med massor av trevligt folk, för att hon fyllde 19. Eller rättare sagt idag, grattis vännen!
På kvällen drog jag, emil, mike och dennis hem till milla. Vi trodde att killarna skulle kolla på film och sedan dra, men så blev inte fallet. Jag och killarna delade säng hela natten. och jag kan bara säga det att de var väldigt trångt. men dock mysigt =)
På morgonen var det bara att gå upp efter 4 timmars sömn och gå iväg till jobbet på glassbåten. Första dagen. Ja, kankse inte den första bästa dagen. Eftersom vädret stod som spön i backen så var det bara att städa ut hela båten. Trevlig värre, eller inte. Blev inget glassförsäljning denna dag men det blir det imorgon i Hjortkvarn.

Jag har inte hunnit med att skriva så mycket, men det har vairt fullt upp. Helgen som var, var det studentkryssning och jag vill inte lämna några kommentarer om det, förutom att det var hur kul som helst.
=)

Om två veckor är det bal på frimis.
Vecka efter det, då smäller det
Efter de, ja, då räknar vi som vuxna människor......vilket betyder följande- att jag måste planera vilken väg jag ska vandra på.. och den vägen är kråkig mina damer och herrar och den vägen vill gärna ta en vända tillbaka..
kort sagt, så sitter jag mitt i en jävla rondell och vette fan vilken väg jag ska ta för att komma ut.

Nu ska jag dra mig och hoppas att mitt liv blir bättre nerstoppad i soffan! =)

Slickar lyktstolpe i snöovädret

Det är så sant som det är skrivet, nästan. jag hade hoppas på ett bra väder med sol och värme så vi kunde jämföra brunheten nu när grabbarna kommer hem från ayia napa om en vecka. men icke sa nicke. De känns som de kommer vinna överlägset om vädret forstätter såhär! illa pinkat för en annan.

Hej och hå, Studenpepp ordnades förra fredagen, de blev inte så bra som jag hade hoppat så. klockan elva fick jag gå ut och ta hand om min kära vän som var full som ett svin. han kunde inte stå på sina egna ben så det var bara att fixa skjus hem till honom och sedan gå in på klaras igen för att festa det sista.
lördagen tillbringade jag på hallsbergsmarkanden och sålde markandsnougat. till kvällen hade familjen kräftskiva med trevligt folk =)

De är något varje helg nu fram till den stora dagen
Nu i helgen ska jag till Norge
Nästa är det studentkryssnig
där efter följer allt med födelsedagar, jobb, bal och STUDENTEN!!!



Ge mig lite sol och värme!
Magaluf nästa?