Senaste Inlägg

Home sweet home

Home sweet home!
tillbaka på gränsgatan.
bli inte chokade att jag är hemma så mycket, ni borde tro att jag går plus minus noll på att bo i norge med tanke på alla bussresor fram och tillbaka. Men så är inte fallet.
Jag behöver komma hem till min familj och vänner, och nu är det för att jag ska äntligen operera bort min knöl (eller vad det är) på min fot på måndag!!!!! överlycklig, men dock nervös.
Blir i Kumla i en vecka, eller kankse längre? ingen vet när jag kan gå på foten över huvudtaget.

Så nu ska jag passa på att träffa alla mina vänner, familj.
Åker tillbaka hit den 21 eller 22 December! =)

Jag kommer hålla bloggen uppdaterad i veckan, men nu är det sängen som lockar.
En annan har inget liv!



HA DE!

leaving town alive

Nu sitter jag på ett internet cafe igen och har precis slutat jobba.
Ikvæll blir det att titta på film med andreas, vi køpte tre stycken nya igår-så vi ska ha något att gøra i våran sokkel som de då heter!
imorgon ska jag åka hem till kumla till min kæra mor. sen på lørdag morgon ska vi bege oss till ullared før shopping. kænns visserligen tråkigt att jag inte kommer kunna træffa mina bæsta vænner,men sånt ær livet! =)

I lørdags var jag på julbord med B-young. Vi stænde och sedan kom flaskorna fram. Allt var jætte bra. Vi åkte ut till  någon "herrgård" och kæka mat, men jag hade tænkt att maten skulle vara julmat,eftersom vi skulle på julebord!
men ikke!
det kændes som jag fick återuppleva min bal igen. tre rætters med mycket fin mat, fast tyværr ingen førhållning till jul. Men allt var gratis så kankse inte ska klaga.
men precis nær livebandet drog igång gled vi in till byen, sen blev de taxi hem! =)

Nu har jag blivit "fast" anstælld på jobbet jag ær nu (alltså barnehagen) så nu behøver jag inte oroa mig att jag inte har jobb. Har haft en himla tur med adecco faktikst. Eftersom de ær ett bemaningsføretag så kan man aldrig vara sæker, men jag har haft ett och samma stælle næstan hela tiden och nu ska jag få vara kvar. Kænns hur kul som helst! =)







HADE
m