Senaste Inlägg

Awesome

Inget har kunnat förstöra denna dag. Runt 25 grader i solen, ute lek hela dagen med barnen på dagiset, solat,  vidare till byoung där jag inte hann göra annat än sälja, klarade dagsbudgetten med 7 tusen (på två timmar), fick beröm av chefen, vidare med john och godlia-killarna på utflyck, cider, öl uppe på ett fint berg, och slutade med en hamburgetallrik för 90 kronor.
Denna dag kunde inte bli mer perfekt.
Och likaså var helgen. Monica kom hit på fredagen och då blir det grillning hos Stian med jobbarkompisar och en efterlängtad norgevän som äntligen är hemma från sydafrika.
Lördags morgonen drog vi till Telenor Arena för genrepet, och de vill jag säga, det var awesome. Vi gillar't.
Lördagseftermiddagen spenderades i klädsbutiker och vi både gick med någotlunda fulla händer hem för att laga mat och se finalen på tv. =)
Söndagen blev de chill i slottsparken, då började solen titta fram, likaså våra bleka ben. Satt och sola tills hon åkte hem tillbaka till Sverige vid 4. Och som tur var så kom nästa inneboende Zandra vid halv 5. Fullt hus.
.........och imorgon flyttar John in.
Kommer bli så mysigt med 5 personer i en trea?

Jag och John håller på att kolla något eget till oss. Vi kan fan inte bo kvar här i Godlia.
Men de funkar så länge man vill.

Nu blir de avsnitt av one tree hill innan läggdags. C ya!

make it alone

Helgen hemma i kära Örebro blev som planerad, förutom att jag inte hann hälsa på glassbåten och unna mig ännu lite mer glass.
En händelserikhelg med andra ord, och jag gillar't.

Bilen åkte tillbaka med tjejerna på måndagen och då var det bara att börja en ny arbetsvecka. En riktigt skön än, snart är jag klar med den och de har varit lite barn på dagiset.
Och veckan är inte över. På fredag kommer Monica hit och då joinar hon personalfesten hemma hos Stian. Grillning och dricka. NICE
Sen på lördagen beger vi oss in till telenor arena för lite finaltittande av grandprix!!!
Sen är det kort arbetsvecka nästa vecka. Måste redan bege mig hem på onsdagen och jag ska försöka byta till mig så jag får ta bussen vid 13.00 från Oslo. (slutar 15.30, så jag ska verkligen försöka). Annars är jag i örebro vid 3-4 på natten. Någon frivillig nattuggla som vill hämta då?



Klipp dig och skaffa dig ett jobb!
Och jag hatar Fifa!

HA

to break or bury

Sitter här, brunhårigare än förr, på mitt rum och har precis avslutat några jordgubbar.
Snart blir det skräckfilm med grabbarna. (?)

Jag har inte hunnit skrivit på länge, men de har vart fullrulle här denna vecka. 17 maj och allt. Och de mina damer och herrar var de roligaset på länge.
Håll i gång två dagar i sträck, fick mig väl 4 timmar under söndage-måndagen.
Ni kan nog inte förstå hur mkt folk de var, hur mycket nya folk man träffa och hur jävla roligt vi har haft.

Btw, så har jag inhandlat oss en grill så igår var den första grillningen (vi har haft engångsgrillar innan) för i år. Och de var uppskattat. Sen kom John förbi också. Trevligt.

Nu har jag packat väskan för hemgång imorgon.
kommer hem på kvällen,
sen är tyvärr hela helgen planerad.
Lördag; motionera med mom, viby, askersund + glass, fest!
söndag; slappdag, åka till kungsör med mamma för hälsa på saknad morbror
måndag; träffa vänner, åka tillbaka till oslo.

:D

you give love a bad name

Idag var jag ledig. Så jag låg länge i sängen bara för att ligga där. Sen gick jag upp umgick med August. Eller nja, vi låg och kolla på tv och filmer och rörde inte på oss på flera timmar. LAME (Tack alexandra för det ordet)
Sen framåt eftermiddagen åkte jag in till stan för att umgås med Johanna, så vi gick till Grunnelökka och satte oss och fika och njöt av livet.
Vidare hem till dem för lite glass och en film.
Så slutsatsen av denna dag har varit väldig slööö.
Men man ska väl vila upp sig på sina lediga dagar.......eller?

Imorgon börjar jag inte jobba förens klockan 17.00 så jag kommer ta "de litt med ro da" och bara chilla, glida till tveita och fixa lite små saker inför helgen.
Känns som jag behöver en ny outfit till 17 mai? - Ja, jag trodde väl det!

Helgen kommer nog bli bra. Har inte så stora förhoppningar. Den är nästan redan planerad så det känns skönt. Men fortfarande några frågetecken som ska rättas ut, men de kommer bli fest lite överallt så jag är inte orolig.
Jag har försökt ta dagen som den kommer. (Tro det eller ej) Höhö
Jag är nog den mest planerande-tjejen jag själv vet om. Jag vill gärna ha en dag planerad dagen innan så jag vet vad som kommer ske. Jag gillar inte att bara sitta still.
Men jag vet om att jag måste börja att ta de lungt, dels för att min mage har inte mått bra på, jag vet inte hur länge. Så nu är det på tiden att jag tar in vad alla läkare snackar/snackat om.
Jag lovar inget, jag ska försöka!

Och dels känner jag mig inte helt frisk heller, så jag hoppas bara på en lite vändning på den fronten.

Nu blir det återligen en film med August.
HA DET PÅ BADET DIN GAMLE SHOKOLADE
ER DEN IKKE GO, KASTET DEN I DOOO


promenad på högsta nivå

Igår kände jag för att gå ut och gå en promenad. Jag slutade på dagiset 16.30 så jag var hemma runt 5. Direkt hem, direkt ut. Jag tänkte gå den promenadvägen jag och Andreas gick för länge sedan. Och eftersom de var en stund sen hade jag lite problem med vägen.
Men jag vet ju vart jag bor, vilka t-bane stationer som ligger nära mig och allt sådant.
Men när jag kom till ett köpcentrum som jag kände igen, så blev jag lite osäker på vilken väg jag och Andreas gick, men jag följde mitt samvete och gick rakt fram.
Jag gick och gick och gick.. Jag kom till ett ställe där det bara var skog vid vägen, och säkert 2-3 km lång väg. Jag kände inte igen mig, och hade inte sett en enda människa på denna väg och började känna mig väldigt vilsen.
Längre fram, vid den långa slutet av gatan ser jag en man som går, och jag insåg att de var HAN som kunde "rädda" mig från vilsen-het. Jag fick stopp på honom och får reda på att han också är svensk, och att han också är vilsen. HAHA hur stor är chansen?
Vi visste inte vart vi var, och börjda diskutera vart han kom ifrån, och vart jag kom ifrån. Ingen av oss hade sett någon t-bane station eller busshållsplats. Vi var lost. Men till slut så traska vi vidare, och jag fick till slut tag i en buss. (jag har åkt bil där när vi har åkt till gymmet, IKEA) så ja, jag var långt bort åt helvete.

Jag kom hem med ett leende på läpparna för jag tyckte denna dag var väldig komisk. Sen vidare för att inhandla mig mat och sen laga tacos. Nam nam.

Men...vidare till verkligheten.
Idag efter jobbet gick jag hem och städa och hade mig. Sen när Emil kom hem gick vi iväg och handla mat, för att vi skulle laga tacopaj som vi brukar göra när vi ska "lyxa" till det.

Imorgon börjar jag 8 till 13.00 och efter jobbet så blir det födelsedags fest för Johanna som blir 20 år!
WEHO
party all night.
<3



Tack för mig. Nu ska jag duscha!

tiden bara rinner iväg

De känns som vi snart är klara med maj-månad. Förra helgen kom tjejerna från örebro hit. Nu ihelgen har Zandra, Tim och hans två vänner kommit hit. Det blir fest för hela galoppen och jag kan inte tro att detta blir en dålig helg. Nästa vecka jobbar jag bara till onsdag till kl.13. Sedan är jag ledig över 17 maj, och då kommer förhoppningsvis Camilla och Mike hit. Då blir det fest. Hej å klackarna i taket!!!!
Helgen efter dem vart här åker jag hem till kära kumla (21:a maj) och stannar till månaden.
Sen är det vanlig arbetsvecka med några inhoppande på Byoung. Och fredagen den 28:e är det grillfest hos min arbetskollega plus att min kära moster kommer hit på besök, och för att vi ska gå på FINALEN AV EUROVISION som spela här i oslo!!!
Sen är de redan slut på månden. Och detta kommer bli awesome.

Som sagt, Sverige-besök över helgen så imorgon blir det att gå runt på stan och visa grabbarna runt och gå på marknad på Grunnelökka. Sen festa på kvällen.

Det ser ut som att Zandra flyttar in tidigare, så... kankse vid 24-25:e maj så blir det lite mer jämnlikt här i lägenheten och de gläder jag mig till.

Nu hör ja hur de har börjat blivit tyst ute i vardagsrummet så det är nog bäst att spara detta nu, så jag kommer till sängs.


PUSS

Happend in oslo, stays in oslo

Helgen var som förväntad. Fredagen kom jennifer, mikaela, loppan och danni på beösk i storstaden och vi gick hem till linda och johanna för lite fix. Sen på kvällen gick vid hem till daniellas pojkvän alexander där vi hade allmänt trevligt med både människor och spriten.
Efter mycket springande på stan och besvikna över att inte strippklubben var öppnad satte jag mig på den sköna bussen och åkte buss hem till Godlia där jag somna på en bums.

Lördagen vaknade jag lite panikslagen för klockan inte ville vara minde än vad den var, duscha, packa väskan och begav mig in till stan igen för att luncha på akerbrygge med tjejerna igen. Vi hitta en trevligt och gott ställe, och vi alla gick mätta och belåtna där ifrån. Minus några hundralappar.
Men så klart så knacka huvudvärken på framåt eftermiddagen där, men den försvann lika fort vi öppnade cider. Vi inhavade också oss några jordgubbar för att blanda sommardrinkar. Ja, då var man igång igen.
Framåt kvällen gick vi hem till några tjejer som är vänner med mina vänner (långsökt, jag vet). De hade avskedsfest och jag tror alla fick i sig lite för mycket av de goda där framåt kvällskvisten. Men kul som fan hade vi.
Vi gick vidare till Xlint och dansa och hade oss.
Sen vaknade jag på Linda -och johannas golv av att johanna trampar på mitt huvud.
Tack för denna helg.

Puss på er alla.


Förresten, hemgång den 21 maj och stannar till den 24.
Boka inget då.

de saknas komunication här

Jag menar de verkligen. Ingen komunication för fem öre. Jag mår piss av det.
Här hemma, vi som bor, har insett vilka som kan umgås med varandra och inte. Inte för att vara negeativ och egoistisk - men jag har straffats.

Här hemma är det, två-och två. Och en ensam. Hur kul är det? De har aldrig varit så förut.
Men vill dela med sig av sina roandeheter, då stänger de mig ute.
Eh, jag klarar inte det här och har tänkt på nya lösningar som förhoppningsvis kommer börja nästa vecka.

Annars får jag ha de så här och stå ut. Livet kan bli bättre.
Alla letar pusselbitar. När är man klar?

Men nu till något roligt. Jennifer, Mikaela, Daniella och Loppan är i Oslo på besök så igår träffades alla på en fest hos Alexander. Och Johanna, Linda. Det var hur trevligt som helst.
Dagen idag ser ungeför lika dan ut. Ska ut och luncha snart på Akerbrygge, och efter de blir att korka upp igen. De är fest hos deras kompis Sarah som har inflyttningfest och alla är taggade över tusen.

SLÅ KLACKARNA I TAKET!