Senaste Inlägg

Oslo sentralstasjon!

Nu sitter jag och andreas på oslos sentralstasjon på ett internet cafè och føljer livet hemma.
Mycket har hænt hær i oslo, fått kvar førlængning på vikariatet på barnehagen- hela okober ut.
Sen har jag børjat jobbat på B-young hela veckan. Trivs som fan dær! =) personalrabatt, och mycket trevligt folk! =)

I fredags skulle jag med en tjej från jobbet, Linda, ner till byen (stan,krogen) men jag somnade i soffan efter allt jobb så var helt slut. Hon ringde på lørdagen och ville ha sællskap, men då hade andreas kommit hit så då hade vi myskvæll med promenad och hemgjord pizza!

Har dock inte hunnit att skaffa nytt nummer, men jag och andreas ska in till stan imorgon igen før att spendera pengar. Men en glad nyhet :D jag har fått mitt skattekort, ÆNTLIGEN! har också skaffat mig en bank, så nu tror jag att jag ska kunna få en liten løn! haha

Nu vill jag ha MCDONALDS!!!!



Saknar alla dær hemma! (kommer hem den hær helgen,eller næsta)






you don't care about me...
...and it's hurts

filmmys i sin vanliga ordning

Hemma i Kumla igen. Nu har det vart många helgen hemma, har inte hunnit passa på att vara i Norge över någon helg. Men jag var tvungen att komma hem, annars hade jag missat ladies night och de hade varit förförligt. Det var hur bra som helst, och alla som inte var där gick verkligen misste om något!
När showen var kvar gled vi till pitchers och tog ett glas, sen åkte jag hem med jocke och fimpen! =)

På måndag börjar jag på ett nytt jobb i storstaden, på B-young. En klädesaffär som jag ska jobba extra i, på kvällar och helgen. På dagarna ska jag vara kvar genom adecco på den barnehagen jag är på nu, förhoppningsvis.
Det går massa skvaller om att de vill ha mig som fast anställd där, så det är bara att hålla tummarna!

Men som sagt, Norge livet, Allt går som det ska. Några problem har medföljer alltid men de är sånt som man får lösa- Har dock inte fått mitt skattekort än, så jag är förväntansfull över vad denna vecka visar. Jag vill ha min saftiga lön!

I veckan var vi på bio  eller rättare sagt kino. (jag,frida.adam,krille och per). Vi såg alltså svenska filmen flickan som lekte med elden.
Mycket bra film. Måste jag rekomendera. Fast att jag blev lite trött i mitten av filmen och kämpade med att hålla ögonen öppna (som alltid när jag är på bio).

Ikväll ska jag bege mig till Askersund till Milla och Mike för att ta det lungt och prata ut om allt som man missar när man är iväg. Saknar dem! Sen hoppas jag förhoppnings vis på lite film.






Bollen ligger på din planhalva, jag kommer inte och räddar dig den här gången!







Hade, Malin