Senaste Inlägg

we all make mistakes

I wouldn't change a thing,
This made me all of who I am inside








'


We change, we wait

Måndag, den dagen jag hatar mest. Skolan är i fullgång och det är redan nedräkning till helgen. Skolans schema var den sämsta på länge idag. Första lektionen skulle vi skriva ett CV, men jag skrev ett igår kväll och har redan lämnat in, då kunde jag fått sovmorgon. Jag har nämligen hål efter svenskan till 11 tiden. Efter lunch hade vi teckenspråk som jag älskar mest av alla lektioner (ironi) Vi är max fem elever som ska sitta med en döv lärare och redovsia en tidningsartikel. som vi gjort snart varje vecka efter praktiken :).  Ja men gärna att man har en lektion med 5 elever. Toppen (?) :O
Dagen till ära hade vi den lektionen i högst 10 minuter! jag repeterar, 10 minuter!
Kändes lite onödigt att gå till skolan idag. Menmen.


Confused


VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT GRATULERA CAMILLA SOM KLARADE KÖRKORTET ALLDELES NYSS.




GRATTIS GRATTIS







one year

idag är det ett år sen min moster lämnade oss. det har gått väldigt fort år och kan knappt tro att det är sant. var på graven förut och jag förstår fortfarande inte att hon är borta. ibland blir det att jag frågar mamma hur hon mår. jag har inte fått in att hon är försvunnen. tiden går förjävla fort.

jag har nyss avslutat mitt svenska-nationella test prov jag fick ta hem. inte så bra skrivet men det är bara test som tur är. att fatta pennan och kladda ner lite på papper är inte min grej. skriva kan jag, men inte när det är ett område man ska hålla sig innan för. vi får se vad reslutatet utvisar.

Nu väntar jag på att familjen ska komma hem från aramis. hungrar ihjäl mig. sen ska jag ut och gå bort pizzan med mikaela (?).

var för övrigt på marieberg idag (tredje dagen på en vecka) och inhavade mig en skinnjacka från cubus!



over and out
m

Karibien,soliga Karibien

Ja som ni vet har denna resa varit mycket efterlängtad. Dagen D började med att Blomqvist kom och hämtade upp oss här i Kumla och sedan drog vi med bussen/taxin till stocholm där det väntades en 8 timmars lång flygresa. Men trots all men så klarade jag den resan med lite skrik och tårar :). Väl landat i New York så var de inte över, nejnej, då var det dags för nästa flyg som tog circa 3 timmar. Då var jag inte lycklig. Det är något med flygplan. Jag kan inte förstå vad problemet är. men jag kan tippa på att det är att man är så förbannat högt upp i luften med två vingar på vardakant som ska hålla upp ett sånt stort plan? Men dock så överlevde jag denna flyg också och kom fram till Miami levande.
Väl därframme var det bara att fara till hotellet och slå ihop ögonlocken. Det jobbigaste har varit att ställa om sig, när vi var vana att gå och lägga sig gick folk upp i Miami. Skiljer 6 hela timmar.

Nåväl, Allt har varit bra och skönt. Tyvärr mycket blås, fast man ska inte klaga. Åkte till några öar där det var mer än 30 grader i skuggan. Då är man i heaven!!!

Endel öar var så bedrövliga (städerna gud glömde) .det har varit jätte äckliga, nästan overkligt äckliga.
Så, jag säger bara att man inte ska klaga på Sverige nu när man har sett det där. Fyjamig.

Nu ska ja inte sitta här och klaga, nu ska jag faktikst komma till det häftigaste på hela trippen. Lyssna och läs noga nu!
När vi kom till Miami första dagen så bodde vi på Miami Beach, och där borta ligger Wachington Avenue och på den gatan ligger Miami Ink. Och trott eller ej, vi gick in och prata med dem (jag var som ett litet barn på julafton,igen) as fränt att vara där. Men det är inte allt, vi pratade med dem och tänkte höra om vi kunde boka en tid tills vi kom hem (eftersom man inte får bada och sola på två veckor) och jajjamän säger jag bara. Det var bara att komma in.
Så i Söndags mina damer och herrar, tro det eller ej, jag tatuerade mig hos Miami Ink. Ja, ni läste rätt. MIAMI INK! (jag måste säga att jag tycker det är asfränt)
As trevliga och duktiga. Och jag gjorde mitt stjärntecken (väduren) på axeln/skuldran

Jag kan passa på att berätta lite, förstår om ni är nyfikna vem som gjorde det, men då ska tant Gustafsson berätta att de man ser på tv, "de kända" bara jobbar där när de  spelas in (det är så populära att det inte kan få jobba ordentligt).
Så, de som var där när vi var där, var också några som jobba där, (gud, de var flera stycken som jobba) de höll liksom allt öppet. Men det var jätte duktiga och snälla.
Jag tycker det var fränt att varit där.
BILDERNA KOMMER SEN
tyvärr så är allt i min resväska, som är någon stans i denna värld...

Nu är det dags för mig att ta en fräsh dusch i mitt eget hus. HA LOVELY
Take care...

ingen rubrik

Jag har inte så mycket att berätta, men känns som eftersom jag nyss skaffat mig bloggen måste jag försöka uppdatera den med lite godheter. (something like that). Igår var jag hemma hos Nathalie med Erika och pratade gamla minnen och kollade på någon film. Riktigt trevligt. Idag ska jag träffa Emma och diskutera vad vi ska ta med på resan. Nu är det inte långt kvar må ni tro. På torsdag drar jag iväg. Ska bli så skönt.

Nu ska jag upp och laga lite mat.
Läste ni?
JAG. MALIN GUSTAFSSON ska laga mat. och det ska INTE bli korvstroganoff, ne ne.
jag ska faktiskt steka kyckling som är doppad i ost. Låter det inte gott?
Jag återkommer med svaret.
om jag överlever matlagningen så att säga.
Jag i kök är inte en bra kompination.
Hej! :)