Senaste Inlägg

everythings changes

sitter här i skolan och ska precis gå och ha teckenspråk med fyra elever till. känns väldigt meningslöst om jag får säga det själv. jag gillar inte teckenspråk.
igår var de hemma mys hos mig med korvstroganoff och hostel 2. chips och godis var också med på listan. riktigt smarrigt.

nu ska jag kila till klassrummet.

supposed



Everyone is supposed to find their place in this world, but what if you don't belong here?

Rubrik

Känns som tävlingen med bror går åt helvete. De är nog redan klart att jag får bjuda honom på bio.
Jag har inte uppdaterat på väldigt längre, men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Im happy och de är allt ni behöver veta så länge

:D

someday

Vad kan man säga om denna helg?
Finns väl inga ord till hur bra den var..



Finns folk till allt
Trodde inte det om dig :O

Don't wait

Ännu en helg avklarad.
Helgen bjöds på invigningen av gamla zätas, nu heter de GE SPOT. och jag kan inte mer än ljuga när jag säger att de inte var bra. dålig musik, dåliga drinkar, dåligt med sittplatser. om man ska se ngt positivt med allt var det alla goa kumlingar. haha

Lördagen bjöds först på Marieberg med mamma. Där inhavade jag mig tre tröjor, och ett par skor (jag må berätta att tröjorna var på rea. jag älskar rea)
Senare på kvällen var det bara iväg att korka upp och fara vidare hem till Nathalie och byta om till 70-tals looken, vi var nämligen på maskerad hos PJ. han fyllde nämligen 30 bast i tisdags.
Så det bjöds på en rolig fest med mycket folk.

Bakfull som jag var i morse var det bara att gå upp klockan 10 för att åka till Askersund där min underbara farmor bjöd på middag. Alltid något extra med hennes maträtter. förstår inte. men gott är det.

Ja, idag mina kära vänner börjar min och brorsans "en månads tävling" vem som går ner mest i omkrets på en månad. Den som förlorar ska bjuda den andra på bio.
Jag har redan varit iväg och kört ett aerobics pass. jag är mycket imponerad på mig själv.



Tack för kaffet
M