Senaste Inlägg

Då var man hemma igen..

Som ni ser, jag är hemma igen! men bara över helgen. imorgon går bussen tillbaka till Oslo. Nu har jag kommit igång med jobb, har jobbat varje dag. De ringde mig igår och sa att jag ska vara på ett dagis nu i en hel vecka (jag brukar oftas byta efter några dagar) men nu ska jag vara på samma, det ska faktikst bli skönt! =)
Jag har en nyhet att berätta.
Eftersom Emil valde att svika oss, jag menar verkligen att svika, för han drog hem, (jag tänker då inte säga orsaken här) så ska Frida följa med mig imorgon och söka jobb, och förhoppningsvis flytta ner till oss!

Veckan började bra, Jag och emil åkte ner på söndagen och var ensama i våran lilla stuga i två dagar, då var man tvugen att göra allt som mamma kanske gör här hemma, men de var kul, och på tisdagen kom andreas.

Vi har tyvärr inte något internet i lägenheten, men vi ska ordna de när vi har fått vårt norksa personnummer! =) som förhoppningsvis kommer i veckan.




För övrigt blev de krogen igår, gamla klaras, kan ju då säga att jag tycker att vi gjort våran tid där! haha tyckte de bara var yngre folk. Men de var kul att träffa sina vänner! =)

Ikväll bär det av till Åsbro, like the old times för att se på film! filmkväll hela natten!




yes you win, you did.
but you're not worth it!





Nee, hej och hå vad de går mellan pattar och lår!
TJING

NORGE MED EN STORMVIND!

I onsdags kväll åkte jag, andreas och emil till norge för att söka jobb och kolla läget. vad händer? emil får en anställningsintervju på torsdagen. tro på fan att han får fast jobb på en gång. han fick redan börja på måndag!
Andreas tur att gå in-han fick också jobb.
På torsdagen ringde de till mig-jag fick också jobb..
Vi fixade också en lägenhet. Allt är klart. Bara flytten dit kvar. men jag åker redan om 30 minuter till Norge.

Från att alla bara var snack och ingen av oss trodde att denna dagen skulle komma, så nu är den här. Från att inte ha något jobb eller bostad, har vi det. Vi flyttar!! jag kan inte förstå att de har blivit allvar..

Jag ska jobba på en barnhage, dvs dagis. =) jag tror de kommer bli jätte bra. Grabbarna jobbar som kock. Så vem tror ni är lycklig att bo med dem? I LOVE FOOD!

Nu väntar jag på emil så han kan komma hit så vi kan åka. Magen är som en tvättmaskin just nu!

Men jag skriver när vi får igång internet i våran lilla lägenhet! Då kommer jag också ta bilder att lägga upp!
Ni når mig fortfarande på mitt svenska mobil nummer!


<3 LOVE