Senaste Inlägg

showtime

Idag kom Emil och Andreas hit. Försökte få tag i en lägenhet i Norge, men det gick inte som vi planerade dock. Alla säger att lägenheten är för liten för tre personer, men jag tycker ändå att det är vi som bestämmer det på något sätt? :o
Nu är det bara dags att försöka hitta något jobb där nere, och sedan komma iväg ner dit och besöka dem. Nu är det ju nämligen så att en av norgemedlemarna ska ut och resa, och han kunde inte hitta en bättre tidpunkt, men, så vi får vänta på att han kommer hem då vi får planera mer. känns lire surt faktikst. Jag hade planerat att komma iväg i september, men nu lutar det mer åt att vi kommer iväg i oktober. ja, det går ju att diskutera kan jag tycka..

Det är bara hoppas på att jag får jobbet som vikarie så jag får in lite pengar innan avresan till norway. då har jag lite pengar i fickan förhoppningsvis.

Nu ska jag upp och kika på män som hatar kvinnor-filmen och sedan upp imorgon för att jobba de tre sista dagarna på snäckan. hörde ni? de tre SISTA dagarna!

Måste också bege mig till Viby för att ge Marianne bilder och filmer på mig och Emil från balen =)







Tjingen

nedräkning för fullt..

Nedräkningen har börjat. 6 dagar kvar. 6 hela dagar kvar till jag slutar mitt jobb som glassförsäljerska. jag kan inte mer än skratta av lycka hur skönt det kommer bli att aldrig mera skopa glass, att vara allmänt trevlig till alla (fåtal) kunder som kommer dit, hur skönt det ska bli att inte behöva ringa gosebjörnen every day. och de bästa av allt är att slippa den gungande båten!
fast nu är de det jobbiga. om 6 hela dagar kommer jag bli helt arbetslös. jag har sökt jobb i norge då jag och mina kära vänner emil och andreas är grymt sugna på att åka, men jag har dock inte fått något svar än. men vi kommer åka iaf!
allt känns så himla bra med norge, vi har pratat om så mycket så det känns som att alla vill flytta nu med en gång- det är bara jobben som saknas för oss alla tre!

I fredags blev det utgång efter jobbet, fråga mig inte varför, men kan bara säga att de var en trevlig kväll och minnen från studentkryssningen kom upp -mer säger jag inte om det! kan ju dock tilläga att de inte var en höjdare att jobba på en gungade båt dagen efter. men de tar vi inget extra för!



nu ska jag ut och ta några jogging steg. vi ses i dimman!






you give love a bad name!